Szex, drogok és mellékhatások

Olvasónk, Snifanny a drogfogyasztással és a szexszel kapcsolatban osztja meg a személyes tapasztalatait - vigyázat, tabudöntögetően őszinte írás következik!

Ha az ember ecstasyt fogyaszt, vagy felszippant néhány csíkocskát – kinek a fehér, kinek a kóla – egy laza péntek estén, nem árt, ha előre számol a következményekkel. Hagyjuk most a másnap kellemetlen utóhatásait, ezeket úgyis megelőzi a szinte észrevétlenül, de elemi erővel, néha a semmiből rátörő éhség. Nem, nem ételre fogsz éhezni. A szintetikus összeszűkíti a gyomrot, egy arasszal lejjebb meg kitágít. Különösen ha ráengeded magad az érzésre. A vérkeringés ingadozik, hol így, hol úgy. A gondolatok ködösülnek, a gátlások eltűnnek, a vágyak a felszínre kúsznak.

Nem tudom elképzelni, hogy férfiként milyen lehet. Nőként maga a csillapíthatatlan téboly. A peak alatt más, ott szállok, csapongok, táncolok, vagy egyéb tevékenységekkel kötöm le magam. Ha szeretet-flashem van, csak energiát árasztó meleg ölelésekbe olvadok. Mikor múlik a hatás, én akkor izgulok fel. A lejövő kegyetlen és hirtelen, nem kell hozzá semmiféle külső behatás, még csak hím jelenléte sem. Ha egyedül vagyok akkor is rámtör, aludni sem tudok a második orgazmus előtt. Vérbőség, fokozott nedvesség és az átlagosnál nagyobb étvágy. Telhetetlenség, a sok sem elég. Nem csak fizika és kémia összjátéka ez; a legtitkosabb, legféltettebb, talán szégyenérzetet keltő fantáziák szabadulnak el ilyenkor. Alattomosan veszik át az uralmat a józan ész felett és egyszerűen addig nem tudok másra gondolni vagy kikapcsolni, amíg nem engedek nekik...

Rövid időn belül többször tudok orgazmust produkálni, mint tisztán. Emlékszem, az első lasztiknál és grammoknál volt, hogy egy órán keresztül élveztem, láncreakció-szerűen, folyamatosan. Nem számoltuk, nem lehetett, néha nem tudtam hol kezdődik az egyik és hol végződik a másik, csak amikor már teljesen kimerülten, kiszáradt szájjal kapkodtam levegőért és vízért.

Nyíltabban közlöm, mire vágyom, a mocskos szavak természetesen jönnek, a kapocs erősödik, mindent szabad. Több órás menetek, kitolódott határok, kiéleződött érzékek. Magasabb a fájdalomküszöb, rengeteg adrenalin termelődik. SM játszadozásnál nem árt fokozottan ügyelni, mert ami extázisban alig érződik, az másnap kellemetlen fájdalomként jelentkezhet és lassan múló nyomokat eredményezhet.

Érdekes, az egyébként sokkal alaposabb és hosszabb előkészítést igénylő, érzékeny hátsó behatolás is könnyedebb ebben az állapotban, az izmok ellazulnak. Talán a hétköznapi stressz elengedésével hozható összefüggésbe, elvégre minden fejben dől el.

A legálisan beszerezhető rush (bővebben itt), amit amúgy a goa bulikon számomra érthetetlen módon sokan lélegeznek be üvegcséből, orron át, nekem korábban anális tágításhoz használatos szerként volt ismert. A németeknél popper néven fut, egyszerűen imádják. Sokszor néztem végig webkamerán keresztül, tízperces show időkeretén belül, amint orrnyílásukhoz illesztik, inhalálják, majd rövid bódultság után méretes dildókat és egyéb játékszereket tüntetnek el intim nyílásaikban, minden különösebb előkészítés nélkül. Férfiakról van szó, akik szeretik az anált. A rush gyorsan és könnyen tágít. Rebeka Úrnő egyik törzsvendége, egy idősebb úr például kifejezetten ilyen stílusú szeánszra érkezett, havi egyszer. Többféle üvegcséből szippantott, néha túl sokat is, míg nem szédelegve kényszerült tízperces pihenőkre, mire helyreállt a vérkeringése. Néha nem tudtuk eldönteni, vajon az anális örömök, vagy a rush miatt látogat bennünket, de azt hiszem nem is lényeges. Szabad szellemű vagyok – felőlem aztán mindenki azt és olyan formában élvez, amit akar, mindaddig, amíg másnak nem árt vele.

A férfiak, a drog és az erekció

Mivel nincs farkam, néhány ismerősömhöz fordultam beavatásért, illetve a saját szexpartnereimmel közösen átélt emlékeimre hagyatkoztam. Alapvetően működőképes lehet a téma, de tapasztalataim alapján a férfiak sokkal nehezebben, vagy csak alvás és tisztulás után képesek ejakulációra. Ez persze nekem nem feltétlenül rossz, hiszen én addig is élvezem a hosszú eufóriát. Mikor viszont elérik a csúcspontot, az vulkanikus erejű és nagyon intenzív. Olyannal is voltam, akinek egyszerűen vérkeringési zavarokat okozott, és nem is működött a dolog, amíg amfetamin, kokain vagy ecstasy hatása alatt állt. Klisés, de különösen igaz erre az érzékeny és intim területre: mindenkire, minden másként hat. A merevedést befolyásolhatja akár az adott mentális vagy lelkiállapot, hangulat – épp úgy, mint szerek nélkül.


Sokan persze csalnak. Egy kis kamagra zselével, vagy jó öreg kék barátunk, a viagra segítségével előidézhető több órás erekció, viszont nem árt vigyázni mivel kombózod ezeket, nehogy aztán infarktusod legyen orgazmus helyett! Az élvezés ismétlődésének gyakorisága, esetleges nehézkessége szintén egyénileg eltérő lehet. A kamagrától egy exem nagyjából öt órán át produkált folyamatos merevedést, az energiája és kedve is elment a végére, ő viszont nem... Itthon főleg hamisítvány és csempészáru kapható a piacon ebből a fajta szerből. Hol hatott neki, hol meg nem, illetve egy alkalommal vizelési fájdalmakat okozott.

Mivel a kókós szexben nincsen olyan sok tapasztalatom, kifaggattam egy kokain kedvelő barátomat ennek mibenlétéről. Állítása szerint ő minden állapotban képes a szexre, kivéve, ha túl van tabizva, mert olyankor egyszerűen nem megy és kész. A kóla előhozza belőle az állatot, ebben az állapotban meg tudná dugni az egész világot. Csókolózni viszont nem szeret, mert túlságosan zsibbad az arca ahhoz, hogy bármit érezzen belőle.

Szlovákiában a srácok olyan természetességgel használják a metamfetamint, mint mi itthon a spurit, vagy a kólát. A cuki Piko vagy pervitin,perník (magyarul puszedli) becenév durva szert takar. Egy szlovák haveromat idézném:
„Bemethezve két verzió létezik. Vagy abszolút nem áll fel, mert rossz a vérkeringésem, vagy hat órán át folyamatos szex –vagy maszti-marathont tartok, epic orgazmussal a végén.” A forró fürdő esetleg segíthet az első eshetőségen.

Tudom, sokan szeretik a finom, zöld füstöt. Kicsit a munchieshez tudnám hasonlítani, amikor kihozza az ízeket, illatokat, elmélyülten ízlelgetem az ételek zamatát. Mindezt ellazulva és nyugodtan élem át szex közben. Leginkább a végén, pihenő fázisban szeretem hosszasan kifújni, jólesőn, macska módjára elnyúlva... Könnyed álmokat, vagy egy kis levezető kényeztetést várva.

Sniffany

A védekezés nélküli szex veszélyeiről és a nemi betegségek terjedésének módjairól itt találsz több információt!

FIGYELEM! A fenti történet nem azt a célt szolgálja, hogy bárkit hasonló szerek fogyasztására buzdítson. Sorozatunk célja a tájékoztatás: hogy bemutassuk, milyen sokféle célból és módon fogyasztanak az emberek tudatmódosító szereket. Ha érdekel a drogtéma - akár fogyasztó vagy, akár a területen dolgozó szakember, aggódó szülő vagy szimplán jobbító szándékú aktív polgár -, szeretsz írni és szeretnél hozzájárulni a Drogriporter tájékoztató munkájához, akkor itt az alkalom: írj nekünk cikket a Drogriporter blogra! Amennyiben a cikked megfelel a tartalmi és minőségi elvárásainknak, akár rendszeres szerzővé is válhatsz. Írhatsz arról, hogy szerinted hogyan kellene átalakítani a hazai drogpolitikát, milyen törvényekre, programokra lenne szükség, blogolhatsz a fogyasztóként/partizóként/szülőként/szakemberként stb. szerzett tapasztalataidról. Tudósíthatsz arról, hogy milyen jó és rossz drogpolitikai példák vannak idehaza és külföldön. Írhatsz drogtémájú könyvekről, filmekről is. A cikkek terjedelme lehetőleg ne haladja meg szóközökkel együtt az 5-6000 karaktert. A cikkeket a sarosi.peter(kukac)gmail.com címre küldd! Akár megfelel az írásod, akár nem, egy héten belül válaszolunk.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.