Óvodarendőrséget

Tisztelt Belügyminiszter Úr! Kovács Béla vagyok, pedagógus. Nagy örömmel olvastam az Indexen, hogy a nemzeti együttműködés kormánya végre elszánta magát a sokat halogatott lépésre, és felállítja az iskolarendőrséget! Teljesen egyetértek Navracsics miniszter úrral abban, hogy nem lehet már letudni a bűnmegelőzést egy atyai jó tanáccsal. Túlságosan elszemtelenedtek ezek a büdös kölkök az elmúltnyócévben. A balliberális hatalom 2003-ban elfogadta a Társadalmi Bűnmegelőzés Stratégiáját, amiben olyan oktalanságokat írnak, mint hogy a bűnmegelőzés a büntetőjog eszközein túlmutató, többszintes és összetett feladat. Meg írtak európai jó gyakorlatokról meg monitorozásról, meg a megbélyegzés elkerüléséről. Csupa olyasmiről, ami a hanyatló Nyugat degenerált világszemléletét tükrözi. Az ilyen gondolatok vezettek oda, hogy becsületes magyar tanárokat meghurcolnak néhány jól megérdemelt favonalzós körmös kiosztásáért, vagy férjeket ítélnek el, mert odasóznak az asszonynak néha. Ha majd a folyosón egy sokkolóval, gumibottal ellátott iskolai rendőr fog járőrözni, akkor majd kétszer is meggondolják a kölkök, hogy visszapofázzanak-e a tanárnak erkölcstan órán! Magyarország nem hagyja magát!

Ezek a mai fiatalok pornót, horrort meg ATV-t néznek, és közben kábítószereznek, gördeszkáznak, de még Élet és Irodalmat is olvasnak. Ezeknek beszélni az etikáról meg a jogokról? Falra hányt borsó. Én csak tudom, mert erkölcstant tanítok. A múltkor is az egyik kölök engem akart kioktatni, hogy az alkohol veszélyesebb, mint a marihuána! Én minden nap megiszok este néhány kupica pálinkát, a feleségem is iszogat jócskán, oszt tessék, mégse lett semmi bajom. Ezeket a kábítósokat viszont börtönbe kéne zárni egytől-egyig. Az iskolát meg kell tisztítani a drogtól, ezért javaslom a WC-k teljes bekamerázását is – biztosan lenne olyan pedagógus kolléga, aki szívesen vállalná a monitorok ellenőrzését, például én. Aztán be kellene szerezni az iskolarendőr mellé egy rendőrkutyát is, és végigszagoltatni vele minden nap a bejövő tanulókat, miután átmentek a fémkereső kapun. De hogy biztosra menjünk, én a tanulók fülébe is beültetnék egy chipet, vagy legalábbis sokszorosítanám Holló János csodálatos új találmányát, a Droglátót. Az elmúltnyócévben jöttek ide mindenféle prevenciós szervezetek, akik most azért sírnak, hogy elapadtak a pályázati források. Állítólag Baranya Megyében megszűnt az iskolai szociális munkások hálózata is. Csak dicsérni tudom a kormány bölcsességét, hogy ezek eltűnnek. Én mondom, ezeknek a fiatal szocmunkásoknak még a szeme se állt jól, önismerettel meg hasonló veszélyes hülyeségekkel tömték a gyerekek fejét. 

Remélem az új bűnmegelőzési stratégia részévé válik az óvoda- és bölcsőderendőrségek felállítása is, hiszen soha nem lehet elég korán kezdeni a bűnmegelőzést és drogmentesítést. Amennyiben további tanácsokra lenne szüksége, szeretném tudatni, hogy jó magyar hazafiként nyitott vagyok bármilyen jólfizető államhivatal betöltésére, ugyanis a tanári fizetésből az elmúltnyócév hibájából nehéz megélni.

Tisztelettel:

Kovács Béla
testnevelés és erkölcstan tanár
Tormay Cécile Általános Iskola 

(Béla bácsi természetesen a képzelet szüleménye, az iskolarendőrséget azonban valóban be akarja vezetni a kormány)

Sárosi Péter